Емилия съсипа Коко: Връзката ни беше унижение! (Вижте как го нареди)

Гласувайте за статията

Емилия е категорична, че връзката й с бизнесмена е била унижение за нея

Емилия не иска и да чува да се върне при Коко Динев

Емилия съсипа Коко Динев. Певицата най-накрая призна, че тя и бизнесменът са разделени. И не само това. Изпълнителката индиректно заяви, че по време на отношенията им е търпяла жестоки унижения.

„Уважавай себе си достатъчно, така че да можеш да си тръгнеш от това, което не те прави щастлив”, написа певицата в социалната мрежа. И сподели, че едва сега е осъзнала смисъла на тези думи – цели 10 години след като официализира връзката си с „осеменителя” от Сандански, писа hotarena.net.

„Не може да съществува връзка, в която жената е по-силна във всякакъв смисъл от мъжа, пробвала съм, не става, не се получава”, призна изпълнителката. За раздялата с бащата на нейните две деца се говори още от рождения й ден на 21 март. Тогава двамата с Коко пристигнаха на партито и си тръгнаха по отделно. Далеч преди това стана ясно, че бизнесменът е разорен, а жена му на практика го издържа.

Вместо да й е благодарен, той пилееше на хазарт парите й, изкарани по нощните заведения дори когато певицата беше бременна. Понеже мъжът й бе на червено, тя се принуди да се върне на работа по-малко от два месеца след раждането на дъщеричката си Мира и да стане за смях, показвайки все още огромния си заради скорошната бременност корем. Говори се, че през цялото време Динев, вместо да държи мъжкото си достойнство в гащите и да бъде по-нисък от тревата в присъствието на жена си, си е позволявал да й слага рога и дори да я бие, когато го подразни с нещо.

ЕмилияВсичко това очевидно е станало причина за натрупване на голямо напрежение в двойката. „Един ден се скарахме и просто се разделихме”, признава Емилия в интервю, което предстои да се излъчи в предаването „Папараци” на Би Ти Ви. Дълго обаче тя се правеше, че не разбира за какво става дума, когато я питаха за раздялата. Въпреки това за никого не е тайна, че от месеци не живее с Динев, тъй като не веднъж бе засичана да се прибира в апартамент в София вместо в неговата къща в Сандански.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар