Емилия съвсем се окръгли (Бебе ли чака певицата? – Издайнически снимки)

Емилия съвсем се окръгли (Бебе ли чака певицата? – Издайнически снимки)
4 (80%) 1 vote

Емилия доста наедря, феновете подозират, че е бременна

Емилия и нейният съпруг Жорж Башур  тези дни бяха в Румъния. Тя пусна няколко снимки от комшийската страна, където има ангажименти.

Феновете на певицата харесаха кадрите, с които Еми ги зарадва. Пайнерката сподели с тях, че когато любимия човек е до теб,  работата е като песен.

Бременна ли е Емилия или само е напълняла?
Снимки: Инстаграм

Почитателите на певицата отбелязаха, че двамата с Башур изглеждат прекрасно. Фен на фолк дивата й написа: „Когато любимия те кара да сияеш, когато от теб струи любов, нежност, мотивация за развитие и живота става песен 😍❤️”

На други обаче им се вижда, че Емилия доста се е окръглила и в тялото и в лицето. Те подозират, че може да е бременна. Но все още да не иска да съобщи благата вест. Неин почитател коментира визията й така: „Малко си наедряла Емилия, но пак си секси”.

Да припомним, че изпълнителката е страхотна майка. Тя има две деца – момче и момиченце от предишната си връзка с бизнесмена Коко Динев. За които се грижи с цялата си майчина любов. Но ако дари любимия си с наследник ще скрепят завинаги и така щастливия си брак. Сирийският богаташ загуби сина си преди време и има само една дъщеря, която певицата приема като собствена.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар