Емилия стана за смях с нелепа прическа (Вижте как се изложи)

Гласувайте за статията

Емилия успя да шокира почитателите си с новата си визия

Емилия се оля в опитите да се прави на различна и интересна

Емилия стана за смях с нелепата си прическа. Изпълнителката изглежда се стреми да поддържа интересен и различен имидж, за да бъде актуална и да се харесва на феновете си, но прекалява сериозно в тези си опити. Като последния път буквално мина границите, недоволни са почитателите й.

Емилия стана за смях с прическа

Емилия стана за смях с прическа

За новата си песен половинката на Коко Динев се е стъкнала с афроамериканска визия. Типична за ретро звездите на музиката от преди няколко десетилетия. Само че видът й не беше приет особено радушно.

„Ужасна е тази коса!“, „Красива си, ама прическата е ужас“, „Все едно си бръкнала в контакта“ са само част от отзивите на втрещените онлайн потребителите.

Очевидно певицата не успява да прецени кое е интересно и кое – прекалено, коментират форумци. Само преди няколко дена тя стана за смях с избора си на торта за рождения ден на Коко Динев.

Емилия беше поръчала за празника торта във формата на рулетка от казино. От която пък стърчаха някакви нелепи неща, които приличаха повече на огромни дилда.

С което отново си навлече още критики. „Това не е торта, а някаква подигравка“, отсъдиха феновете.

Изглежда на звездата нещата не й се получават особено в стилово отношение. Колкото и да се опитва, смеят се форумци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Емилия стана за смях с нелепа прическа (Вижте как се изложи)”

  1. Кристина

    мар. 27. 2016

    Визията и е хубава в песента калифорния. Но съм страшно възмутена че емилия на наградите. Неможа да пее на живо. Какъв нежен глас има. Тя неможе да запее. Извивките неможе да прави. Няма глас. Съмгласна че е красива. Куклата барби на фолка.

    Reply to this comment

Добавете коментар