Емилия става Ким Кардашиян: Искам да съм щастлива и дебела!

Гласувайте за статията

Емилия направи опит да потуши коментарите около наддадените килограми чрез гневно изказване.

Фолк певицата Емилия призна колко тежи. Кантарът се заковава на 57 кг., поне по нейни думи. Тя избухна срещу критиците на понаедрялата ѝ в момента фигура и ги помоли да ѝ оставят малко време, в което да тежи повече, но да изглежда по-добре. По нейни думи, тя не се е занемарила, а помага неимоверни усилия във фитнес залата, за да може час по-скоро да върне предишната си фина снага.

Но Емилия има за основна цел не да е слаба като фиданка и не е вманиачена в тази идея като някои свои колежки, които са на ръба на анорексията. За нея е по-важно да бъде здрава и щастлива. Самата тя преди време сподели, че е преминала през кошмара на паник атаките, които са доста разпространено в последно психологично заболяване. Пристъпите на това състояние пречели на пълноценния начин на живот на певицата и тя прибегнала до силни антидепресанти, които да я избавят от натрапчивите мисли и да ѝ върнат отново усмивката.

Този ефект явно вече е постигнат, но, за жалост, подобен тип медикаменти имат и една неприятна странична реакция – водят до качване на килограми. Именно това е причината за надебеляване на Емилия, но то определено е по-малкият дявол от паническото разтройство. Днес певицата работи на два фронта – от една страна да елиминира напълно психическото страдание, което я изпива емоционално, а от друга – да върне формата си, за да постигне пълен баланс на духа и тялото.

Емилия е започнала да свиква с по-пищните си форми и дори да ги харесва. Коко Динев също не е почитател на скелетите. Емилия може да приеме своя временен недостатък като позитив, защото в момента хит са именно по-надарените в талията и ханша жени, а и, както самата тя казва, най-важното е да е здрава и щастлива.

emiliq

Емилия на едно от последните си участия

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар