Емилия скъса джоба след раздялата с Коко (Хитрее с дрехи на аванта)

Гласувайте за статията

Емилия е станала спестовница за пример, откакто не е с Коко Динев.

Фолк певицата Емилия за пореден път доказа, че материалното не е водещо за нея. Вече за никого не е тайна, че връзката й с Коко Динев е приключила още преди месеци. А от тогава се забелязва коренна промяна в изпълнителката.

Няма спор, че раздялата с хазартния бос се отрази повече от живително на певицата. Въпреки че остана сама с две деца и професионалните си ангажименти, тя изглежда по-добре от всякога. След първоначалните трудности да си върне фигурата от преди второто раждане, сега Емилия е по-стройна и секси дори от преди. Забелязва се и съществена промяна в стила й.

До скоро тя го раздаваше по-неглиже. Но пък залагаше все на маркови дрехи, от които гардеробът й преливаше. Изпълнителката на „Калифорния“ пръскаше луди пари за облекло, но пък стилът все й куцаше. А сега тя прибягва до малка хитрост, която не е непозната и на много други звезди.

Напоследък Емилия е по-предизвикателна от всякога. Тя залага на изчистени силуети и доста по-къси дължини на полите и роклите. Разликата, обаче, е, че сега дрехите, които носи, не са нейна собственост. Майката на две деца е решила, че й е много по-изгодно да се фука с дрехи на аванта, вместо да пръска луди пари за парцалки, които рядко облича повече от веднъж.

Така певицата е станала рекламно лице

на няколко родни модни къщи и с гордост разхожда елегантните тоалети по задимените дискотеки. Тъй като арсеналът от дрехи без пари не е неизчерпаем, а участията й стават все повече, Емилия се случва да вади от гардероба си и по някой стар тоалет, на който да вдъхне нов живот.

По-наблюдателните фенове на изпълнителката забелязват, че тя все по-често повтаря дрехите си. Нещо, което докато бе с Коко, се случваше само в извънредни случаи. Въпреки че промяната прави впечатление, в нея няма нищо лошо.

Емилия доказа, че стилът не винаги струва много

Емилия доказа, че стилът не винаги струва много

Все пак, като грижовна и отговорна майка, Емилия предпочита да харчи парите си за наистина важните неща – двете й деца. А дрехите може да не са нейни, но определено й стоят много по-добре от преди. За това съществена роля има и новата й фигура, на която всичко отива!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар