Емилия се състари след изневярата на Коко Динев (Вижте как я съсипа предателството му)

Гласувайте за статията

Емилия страда тежко от предателството на Коко, певицата посърна и се състари

Емилия тотално се състари след поредната измяна на Коко Динев. Сресът от предателството направо я съсипа.

Певицата, която се върна на сцената месец, след като роди второто си дете не прилича на себе си.

В социалната мрежа се появи шокиращо нейно фото. На което се вижда как ангелогласната пайнерка е започнала да губи косата си. Нервите и напрежението са се отразили пагубно на младата майка. Която не бе изгубила до скоро надежда, че появата на дъщеричката им ще скрепи разклатената й връзка с бащата на децата.

Да, ама не би! Нейни близки разкриват, че хубавата й коса капе с бърза скорост. И ако продължи с тези темпове на Еми ще й се наложи да ходи с перука. А и бръчките около очите и на врата трудно могат да се скрият и с най-умелия грим. Тя била изпаднала отново в депресия. Криела се от приятели и познати. Не искала да се среща с никой.

Едва преживяла кризата от преди известно време когато се разбра, че Коко й е кръшкал с Преслава днес хубавата изпълнителка отново е на ръба. И как да не е когато от както са се събрали това е петото похождение на хазартния бос, предават от електронното издание за светски новини hotarena.net.

Тогава Емилия сама призна, че живее само на хапчета. Явно, че с изневярата и предателството никой не може да свикне. Въпреки, че певицата трябва отдавна да е разбрала що за стока е мъжа който си е избрала за спътник в живота.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар