Емилия се стяга с корсети заради бебето (Вижте как крие бременността си)

Гласувайте за статията

Емилия крие бременността си с корсети

Емилия крие бебето с корсети. Певицата изненада почитателите си като се появи на участие с видимо по-плосък корем, отколкото показваше доскоро. По скованите движения на певицата обаче бързо се разбра, че носи специален колан. Освен това Емилия се стараеше през цялото време да е в анфас пред почитателите си. Очевидно с надеждата да скрие поне за малко фактът, че е бременна.

За потенциалната трета бременност на певицата се заговори преди няколко седмици, когато изпълнителката се появи на участие с видимо наедряло коремче. А фактът, че певицата почти не изглежда да е качила килограми, окончателно развенча мита, че може да е напълняла след сватбата с Жорж Башур.

Двойката се радва на наистина идиличен брак и очевидно са истински сродни души. Бизнесменът подкрепи жена си в желанието й да продължи да пее, а Емилия бе до него в най-тежките моменти в живота му.

Мнозина вярваха, че двамата няма да се решат да имат общо дете, най-малкото поради факта, че и двамата имаха наследници от предишни бракове. Както изглежда обаче, изпълнителката все пак се е решила да забременее трети път и да дари съпруга си с още един наследник.

И ако доскоро на звездата не й пукаше особено, че коремчето й личи, напоследък залага активно на колани, фотошоп и други средства, за да скрие бременността си. По всяка вероятност Емилия просто не иска да привлича излишно внимание върху деликатното си състояние, а и от друга страна се страхува от зли очи и завистта на околните.

Бременната Емилия крие с корем корсета сн. Инстаграм

Бременната Емилия крие с корсет корема сн. Инстаграм

Междувременно Емилия е разредила и участията си. Тя дори отказа да участва в концерта на „Планета“, като сподели, че по лични причини и заради нов проект не може да вземе участие в събитието. Въпреки това, подобно на останалите си колежки поздрави екипа на „Пайнер“ за рождения ден на телевизията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар