Емилия се пусна по нощница на участие (Вижте модния й провал)

Гласувайте за статията

Емилия е все по-колеблива по отношение на стила си.

След като се завърна по прозрачен гащеризон след раждането, Емилия сякаш си бе взела поука да не прави повече така. Певицата започна да подбира елегантни тоалети, съобразени с фигурата й, за своите участия. Въпреки че и прекалено официалните рокли определено не се връзват на обстановката в дискотеките.

Но няма спор, че са по-доброто решение пред това да излезе на сцената с подобие на нощница! На едно от последните си участия Емилия отново успя да втрещи с избора си на тоалет. Тя видимо не е намерила своя стил за толкова години кариера. А и може би желае да експериментира, за да бъде конкурентоспособна. Каквото й да е, определено не й се получава!

Изпълнителката на „Калифорния“ все още си носи няколко излишни килца след второто раждане и късите поли и рокли определено не са най-доброто решение за нея. Но явно Емилия пести от стилист, който да й размахва пръст от време на време. Така и се е стигнало до модното недоразумение, с което лъсна на участие.

Ефирната рокличка вероятно е дело на някоя тайна шивачка, чиято цел май е била да се изгаври със звездната си клиентка. Това определено не е роклята на певицата, а и сякаш по би подхождала за лежерна разходка, но не и за сцена. А и на очи се набива приликата на дрехата с нощница. А и, на всичкото отгоре, Емилия допълни визията си с мрежест чорапогащник, пише hotarena.net.

Емилия пак се изложи

Емилия пак се изложи в нелеп тоалет

Напоследък гардеробът на изпълнителката е съставен от ярки контрасти. Или ще е прекалено елегантна, или ще се изложи като селска мома. Тя все повече пести от тоалети и това все повече си личи. Наскоро Емилия бе изловена да носи рокля-реплика и отново стана обект на подигравки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар