Емилия се присмя на критиките: Колко пък да съм дебела! (ФОТО)

Гласувайте за статията

Емилия показа самоирония и се присмя на враговете си.

Напоследък Емилия отново е жестоко критикувана по отношение на теглото си. След раждането тя се върна на сцената с десетина килограма отгоре. Успя, обаче, за няколко месеца да ги свали. Напоследък певицата отново е не в най-добрата си форма и мнозина го свързват със сътресенията в личния й живот.

Със сигурност всички критики по неин адрес са стигнали до ушите й. Затова й Емилия реши да покаже, че е над нещата и се присмя сама на себе си. Тя публикува в един от профилите си в социалните мрежи фото с фен. На него позира с прилепнали дънки и широк топ. А снимката е придружена от коментар „Дебела, дебела, колко да съм дебела“ и смеещо се човече.

Видимо певицата не се възприема като дебела, а всичко, изписано по неин адрес, е силно преувеличено. Разбира се, до голяма степен визията й зависи от тоалетите, които подбира, и ъгъла на снимките. Но не можем да кажем на черното бяло и да отречем, че преди месец-два бе доста по-фина. Феновете на Емилия предпочитат да не зачеркват тази тема и продължават да я ласкаят с мили комплименти.

Емилия показа чувство за хумор

Емилия показа чувство за хумор

Не изключваме вариантът стресът покрай раздялата с Коко Динев да си е казал своето и да се е отразил на фигурата на звездата. Самата тя преди време сподели, че страда от паник атаки и е пиела антидепресанти. А подобни състояния се проявяват отново именно при силен стрес. Затова нищо чудно Емилия пак да е почнала хапчетата и заради тях да е наддала.

Певицата затвори устите на недоброжелателите

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар