ГРЕШНИЦАТА Емилия разяри МАЙКИТЕ!

Гласувайте за статията

Емилия беше яростно оплюта в интернет, защото лъсна по анатомия и предизвика масово недоволство

 

„Какви са тези жени, това е прекалено!”, „Емилия толкова невинна изглежда, а сега направо ни утрепа с това си поведение!”, „Тя просто стигна дъното! Не я е срам!!!”, крещят по неин адрес във форумите.

Емилия е това и нещата са от ясни по-ясни…

Блондинката се оказа доста по-смела от повечето си колежки, които скоро не бяха прибягвали до евтиният трик – да лъснат по органи. Да, те често си показват гащичките, бомбите, но чак до там не стигат, защото явно пазят изненадите за концерти като този, който се проведе преди дни.

За 11-те години на „Планета” Емилия сюрпризира феновете, зрителите и Пайнера с бръснатата си… Окосмена или не, защото и това беше предмет на спор в мрежата, половинката на Коко Динев ужасно подразни най-вече майките. Не се знае утре тя как ще се измъкне от положение, нищо чудно да каже, че това е монтаж, както вече коментираха някои нейни много верни обожатели. Ала няма какво да се лъжем, истината е повече от очевидна! Освен това, за сведение на неверниците, ще кажем, че снимката, на която най-много личат подробностите й, се мъдри и на самия сайт на телевизията-майка. Е, нали не смятате, че те самите пускат на народа манипулирани скандални кадри?!

След като Kliuki.net публикува позорната изцепка на Емилия, голотиите й обиколиха мрежата, която беше залята от гневни реакции. Най-много я оплюват жените, които имат деца. Те не могат да разберат що за певица трябва да си, за да се покажеш така пред цяла България!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар