Емилия разкри: Само Камелия ми е приятелка във фолка! (+ Защо е смразена с другите?)

Гласувайте за статията

Емилия разкри: Камелия единствената ми приятелка във фолка, с която споделям

Емилия беше гост на “Шоуто на Николаос Цитиридис“ преди ден и даде интервю, в което говори за нещата от живота й. Уверена и усмихната тя отговори на горещите въпроси на Николаос. Неотразимата Емилия беше замесена в семеен скандал последните дни свързан с мъжа й. Говореше се, че двамата се развеждат. В шоуто обаче Емилия публично заяви, че раздяла с Башур няма.

Тя разказа доста и за новата си песен, която е в латино стил и за това какво предстои. В интервюто, което даде пред екипа, тя призна, че в момента най-близка от колежките й е Камелия. Тя разказа за това, как с нея се разбират отлично и си споделят често. По този повод тя признава: “Няма спортна злоба при нас, защото тя е утвърден изпълнител, аз също имам своите успехи. Камелия е единствената ми колежка, с която си ходим на гости и си споделяме“.

В момента, до колкото ни е известно тя не е в конфликт със своя колежка, напротив дори се уважава с всяка. Въпреки това тя заявява, че най-близко до нея сега е Камелия.

Всички може би помните, как през годините фолк дивата се хвалеше с големите си приятелства с нейните колежки. Преди две години тя и Мария бяха скарани и то най-ясно си пролича, когато двете се подминаха на концерта на “Пайнер“ същата година. Мина се време и двете се разбраха, а сега са в нормални отношения.

Също в лоши отношения много дълго време беше и с Анелия, с която не си говореха с години, поради факта, че Емилия отне от Анелия Коко Динев. Двете обаче се изясниха в името на децата си.

Емилия в ''Шоуто на Николаос Цитиридис'', сн. btvnovinite.bg

Емилия в “Шоуто на Николаос Цитиридис“, сн. btv

Тя не остана приятелка и с Райна,  отново заради скандална клюка. След слуховете, че Райна е имала афера с Коко Динев, Емилия тотално я отписа. Слуховете отшумяха, но от тогава насам отношенията им не са същите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар