Защо Коко Динев ИЗРИТА Емилия?

Гласувайте за статията

Фолк певицата зарязаха от хазартния бос заради любовница

Коко Динев изрита Емилия. Фолк певицата се оказа зарязана от хазартния бос, заради едрогърда мацка с визията на фолк певица. Тайнствената мадама обаче все още е неизвестна за обществото. Единственото, което се знае е, че тя е причината певицата да бъде зарязана от хазартния бос.

Коко заряза Емилия

Коко заряза Емилия

Именно заради неизвестната персона Динев изгонил майката на детето си от семейния дом, пишат от „Всеки ден“, цитира HotArena.net. Новото попълнение в колекцията на Коко не се е изявява в чалга средите. Но само засега.

По нейна вина обаче блондинката се изнесла от просторната къща на Динев в Сандански, а когато се цанила за издръжка, Коко я отрязал брутално. „Изкарваш достатъчно пари от участия. Време е вече сама да се оправяш в живота”, сопнал й се той.

Доскоро Емилия криела новината за раздялата им и се оправдавала пред приятелки, че страда заради финансовите затруднения на мъжа си. Особено засегната певицата се чувствала от слуховете, че чака бебе, точно когато Динев я изхвърлил от живота си.

Говори се, че новата връзка на бизнесмена няма да трае дълго и двойката отново ще се събере. А аферата на бившия шеф на „Локомотив“ (Пд) е в отговор на забежката на Емилия с бившия й мъж–митничаря Красимир.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар