Емилия призна: Коко не ми беше верен! (Вижте как се издаде)

Гласувайте за статията

Емилия призна, че Коко Динев никога не й е бил верен

Емилия отрича да се е разделила с бизнесмена заради изневяра, но действията й говорят друго

Емилия призна, че Коко Динев не й е бил верен. Макар и с половин уста певицата намекна, че бизнесменът редовно й е кръшкал – нещо, което се коментира от години.

Фолк изпълнителката сподели интересна мисъл относно взаимоотношенията между двама души, видя Lifestyle.bg. „За истинската връзка няма нужда от обещания, срокове или условия!!! За истинската връзка са нужни двама -ТЯ, която да се довери и ТОЙ да ѝ бъде верен!!“, отбеляза тя в своя Фейсбук и даде „храна“ за размисъл на мнозина.

Феновете са убедени, че по този начин звездата признава, че вече бившият й така и не се е научил да й бъде верен. Като най-коментираната му афера е тази с колежката на Еми – Преслава. За която се знае, че няма особени скрупули по отношение на мъжете.

ЕмилияСамата Емилия отрича да се е разделила с Коко заради изневяра, а твърди, че по-скоро двамата действително са се оказали твърде различни.

Запознати обаче издават, че причината за тези й думи е само и единствено желанието й да запази поне малко достойнството си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар