ПРОСТО НИ УБИ! Виж как ЕМИЛИЯ изкърти мрежата (ВИДЕО)

В новото си видео блондинката заложи на супер гореща визия

 

Кожата е на мода, а пайнерките явно успяват да са в крак с тенденциите. Нищо, че минават повече за рокерски тези секси черни одежди, напоследък те са много предпочитани от звездите в чалга средите.

Емилия не изостана и след някои от по-изявените си колежки, успя да бъде сред първите, които заложи на толкова гореща визия.

Емилия привлече всички погледи върху тялото си
Емилия привлече всички погледи върху тялото си

Плътно прилепналия по стройните й крака клин буквално влуди феновете, които преди дни най-сетне видяха на „бял свят” клипа към песента „Просто те убивам”. „Да, тя просто ни уби, изглежда жестоко!”, реват от кеф екзалтираните й обожатели.

Повечето признават, че мнението им за видеото не е ласкаво или на кратко „тъпо е”, но пък блондинката компенсира липсата на сюжет с кръшната си фигура, която очевидно е в отлична форма. Естествено, тя се подчертава допълнително и от тоалета, който е избрала за снимките.

Клипът не струва, но тя е много, много гореща, смятат феновете
Клипът не струва, но тя е много, много гореща, смятат феновете

„Просто те убивам” е хит в дискотеките, но Емилия окончателно завладя публиката с прелестите си, които без да са на показ взривиха мрежата. Някои дори забравиха да слушат какво се пее, а омагьосани са се втренчили в дупето и „предницата” на изпълнителката, като не спират да споделят възклицанията си от гледката.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.