СМЕЛАТА Емилия почерпи фенове с ТЯЛОТО си!

Гласувайте за статията

Емилия реши да блесне на сцената на концерта на „Пайнер” с рокля, която разкри доста от нея

 

За 11-годишнината на „Планета” Емилия направи много специален жест към почитателите си. Тя се качи на сцената в прозрачна рокля, която разкри силно пикантна гледка към прелестното й тяло.

На Емилия й лъснаха гащичките

На Емилия й лъснаха подробностите

Всички гледаха участието й със зяпнала уста, а тези под трибуната бяха концентрирани само в едно по-специално място. Определено, гащичките (ако въобще има такива) на Емилия, които се загатваха през премяната, не бяха особено достатъчни, за да прикрият срамотиите й. Това даде повод да плъзнат приказки, че тя всъщност е нямала нищо под полата си…

Емилия ни шокира – носи ли въобще бельо тя?!

Съвсем не личеше  Емилия да се притеснява. „Майка е и как не се чувства неудобно някак да се появява така, поне заради това, най-малкото“, смятат мнозина.

Във форумите я съдят за избора на дреха, а Емилия не за първи път ни се показва така, това добре го знаят верните й фенове. „Не стига, че този парцал, който е нахлузила е супер кичозен, а отгоре на това трябва да й гледаме меките части!”, „Възмутена съм! Тези жени нямат никакъв стил, толкова евтина визия няма и във филмите с червена точка!”, коментират масово потребителки.

Мъжете плакнат очи, а дамите негодуват. За половинката на Коко Динев отдавна сме разбрали, че е доста по-разкрепостена, отколкото загатва миловидното й лице. Тя обаче си е смела и сама го изпя и според нея нищо не губи от това!

Феновете ще я помнят дълго след това участие, то се знае...

Феновете ще я помнят дълго след това участие, то се знае…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “СМЕЛАТА Емилия почерпи фенове с ТЯЛОТО си!”

  1. Пашунов Иван

    Дек. 07. 2012

    pone q brusne.. 😀

    Reply to this comment

Добавете коментар