Емилия посрещна 8 март заедно с Жорж Башур (Двамата за пръв път заедно след скандала – Фото)

Емилия посрещна 8 март заедно с Жорж Башур (Двамата за пръв път заедно след скандала – Фото)
4 (80%) 1 vote

Емилия и Жорж Башур показаха, че са заедно навръх 8 март, след слуховете за раздялата

В море от рози плуваха вчера всички ВИП дами в България заради празника на жената. Част от тях се похвалиха с подаръците си в социалните мрежи.

Емилия показа огромния букет, който й подарил съпруга й Жорж още сутринта на 8 март: „Когато един ден се събудите в леглото си и чуете от другата стая смях на деца,писъци,хвърляне на играчки,куче което лае от радост,тряскане на външната врата,звънене на телефон и куп други дразнещи звуци,които са ви събудили и после любимият ви влиза при вас в стаята с голям букет червени рози с бодли с усмивка и с влюбени очи,които гледат само вас.

Емилия и Жорж Башур

Снимка: Фейсбук

Тези очи,които са чакали цял живот да видят вас.Това значи, че държите щастието здраво в ръцете си.Това значи,че сте живи и живеете на пълни обороти.Това значи,че Господ ви е благодарен за нещо.Това значи,че си силна жена,която е отстоявала себе си и всички трудности през,които си минала,не са били напразни.Ще има и още трудни дни,ще има и дни, които ще поглъщаме много остри стъкла,но ние не за тези дни ще се държим на краката си,а за такива като този ден – днешния. Честит 8-ми март,мила мамо! Честит и прекрасен да ви е денят, мили дами!!! Не позволявайте да ви сломят никакви препятствия и никакви бурии.Радвайте се и бъдете с хората,които ви ценят и обичат!”, написа Емилия.

Вечерта на женския празник семейство Башур за първи път се показа заедно в компанията на Камелия, която също стискаше рози в ръцете и приятеля й. Припомняме, че между Емилия и Жорж прехвръкнаха искри, в края на февруари, а според публикации причината била решението на Емилия да отиде на рождения ден на бившия си Коко Динев, пише Hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар