Емилия пометнала бебе от Жорж Башур след катастрофата (Всичко за трагедията)

Гласувайте за статията

Емилия крие аборт от Жорж Башур, пометнала бебето след кървавото меле на магистралата

Емилия крие още една лична трагедия. Която се случила след жестоката катастрофа, в която загина сина на Жорж Башур – Феди.

Певицата била вече бременна когато се случило голямото нещастие. Нейна приятелка твърди, че на погребението на младежа Емилия носела плода на любовта си с бизнесмена, пише Уикенд. Фолк изпълнителката тогава бе цялата в траур. Но под прилепналата й рокля се очертаваше набъбналото й коремче.

Снимка: Инстаграм

От големия стрес покрай жестокия инцидент Емилия не успяла да задържи детето и го загубила. И макар, че пометнала сирийския богаташ вече й бил обещал да я направи своя законна съпруга и затова толкова скоростно се ожениха. Само 40 дена след трагедията. Факт, който учуди всички.

В момента певицата и половинката й правят усилени опити тя да забременее. Но така желаното от тях дете все не идва. Запозната с драмата на Емилия разкрива, че пайнерката имала и няколко аборта от предишния си мъж Коко Динев. Затова било много рисково да забременее отново.

Най-голямата мечта на изпълнителката на „Само теб” била да дари със син Жорж Башур. Който да потуши  мъката на сирийския богаташ по загиналия му наследник Феди.

Емилия със сина си Иван и дъщерята на Жорж Башур
Снимка: Инстаграм

В момента певицата е майка на син Иван и дъщеря Мира от връзката си с Константин Динев. Но се грижи и за дъщерята на половинката си от предишния му брак, предават от hotarena.net. Като я отглежда като свое дете.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар