Емилия показа годежния пръстен от Жорж Башур! (Вижте огромното бижу – Фото)

Гласувайте за статията

Емилия е получила огромен диамантен пръстен от Жорж Башур

Емилия се фука с мега тузарско годежно бижу от арабския милионер

Емилия показа годежния пръстен от Жорж Башур. Певицата не крие, че с арабския милионер вече са сгодени, след като той й е предложил брак по особено романтичен начин. А тя, естествено, не се е поколебала да му каже „Да“.

Пред камерите на Папараци звездата на Пайнер с охота демонстрира красивия пръстен, който краси безименния й пръст. Според запознати цената на бижуто е минимум петцифрена сума.

Която със сигурност не представлява проблем за арабина, който се слави с богатството си.

Ако се вярва на слуховете, двамата с Емилия са имали връзка още преди няколко години като дори са ходили заедно до Дубай. Естествено, инкогнито, за да не събудят подозрения у Коко Динев, с когото певицата имаше официална връзка.

ЕмилияБашур пък беше обвързан с красива рускиня. В крайна сметка обаче двамата зарязаха половинките си и официално обявиха, че са заедно.

Емилия не крие, че е на седмото небе от щастие с избраника си, който е готов на всичко, за да й угажда. „Само като чуя името му и сърцето ми се свива“, откровена е влюбената като ученичка изпълнителка.

Разбира се, намериха се зложелатели, която я обвиниха, че е оставила Коко Динев след като парите му секнали, за да се хвърли в обятията на друг богаташ. Каква е истината, знае само певицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар