Емилия отново е бременна, отмени всичките си участия (Подробности)

Фолк дивата Емилия отмени сума ти участия, заради  тежка бременност

Една от най-оборотните изпълнителки на „Пайнер“, Емилия е бременна за втори път от Коко Динев. Този слух обиколи медийното пространство, като впечатли хилядите фенове на блондинката от Гълъбово.

Фолк дивата Емилия отмени сума ти участия, заради  тежка бременност
Фолк дивата Емилия отмени сума ти участия, заради тежка бременност
Емилия и Коко Динев с първородния им син Иван
Емилия и Коко Динев с първородния им син Иван

Само, че за беля бременността й била тежка и Емилия отложи няколко концерта и други участия. Изпълнителката на ‚Пайнер“ вече има едно дете от бизнесмена, но втората й бременност тотално я съсипва.

Само преди няколко дена фолк фурията беше поканена да участва на фолклорен фестивал в Разградска област, но само час преди участието си Емилия се свлякла на земята и загубила за кратко съзнание.

Разтревожените хора от екипа на певицата моментално решили да откажат участието и Емилия веднага си заминала за София. Според запознати фолк дивата е отказала вече 8 изяви, дори в графика на продуцентската компания името й го няма никъде.

От „Пайнер“ не дават  никакво обяснение защо Емилия така изведнъж отменя своите участия, но и сред колегите й се носи слухът за вероятна втора бременност. Певицата и преди, когато била бременна с първия си син пак така страдала от гадене и световъртеж дори няколко пъти губила съзнание, споделят нейни близки.

Според слуховете Емилия от няколко дни не си показва главата навън и не отговаря на никого по телефона.

Други разпространители на светски клюки, коментират, че оборотната изпълнителка Емилия си скубела косите, че не се чувства добре и търпи големи финансови загуби. Някой дори изчислил, че Емилия ще загуби поне 40 бона от отказаните си участия. Блондинката изпаднала в депресия, но с времето всичко ще отмине, допълват запознати с здравословното състояние на фолк певицата.

Появата на второ отроче в семейството на Коко Динев ще укрепи връзката му с хитовата изпълнителка Емилия.

 

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.