Емилия отмъкнала новия си от засукана рускиня (Вижте бившата на арабина Жорж Башур – Снимки)

Емилия отмъкнала новия си от засукана рускиня (Вижте бившата на арабина Жорж Башур – Снимки)
1 (20%) 1 vote

Емилия е успяла да отмъкне богатия арабин от засукана рускиня

Преди Емилия Жорж Башур е имал връзка с московчанка

Емилия е отмъкнала новия си от засукана рускиня. Певицата публично призна, че от няколко месеца е сериозно обвързана с богатия арабин Жорж Башур. И дори изказа съжалението си. че не е започнала връзката си с него още по-рано, тъй като двамата се познават отдавна.

В интервюто си пред Мон Дьо изпълнителката бе категорична, че двамата със сегашния си любим не са могли дадат израз на страстта си, защото по онова време са били обвързани. И ако за мъжа на Емилия Коко Динев се знае доста, то половинката на Башур е обвита в тайнственост.

Емилия Жорж Башур бившаKliuki.net разкри, че вече бившатажена на Жорж Башур е рускиня, родена в Москва. Името й е Екатерина. Блондинката е завършила Софийския университет и е ценител на лукса, който си осигурявала и с помощта на богатия си мъж. Тя цени хубавите коли и красивите дестинации за почивка.

Не забравя родната кухня и няма нищо против водката, а докато е била женена за Башур е обикаляла светските вечерник в София. След раздялата им обаче, тя се е покрила, най-вероятно, за да избегне вниманието, което ще предизвика върху себе си, предават от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар