Емилия облече Жорж Башур в народна носия за 3 март! (Вижте как отбелязаха празника – Ното фото)

Емилия облече Жорж Башур в народна носия за 3 март! (Вижте как отбелязаха празника – Ното фото)
5 (100%) 1 vote

Емилия стъкна арабина като типичен българин за националния ни празник

Емилия и Жорж Башур отново показаха колко са влюбени

Емилия облече Жорж Башур в народна носия за 3 март! Певицата и арабският богаташ не спират да демонстрират колко са влюбени и след като пуснаха първото си официално фото заедно, те продължават да не крият връзката си.

Навръх националния ни празник 3 март двамата се пуснаха, стъкнати в национални носии. За да почетат деня на освобождението на България от османско иго. „Обичам България, обичам приятелите ни, но най-много от себе си обичам теб, Жорж Башур“, написа изпълнителката в профила на любимия си.

Емилия и Жорж БашурЛюбопитното е, че и самият Башур написа, че е изключително горд, че е българин. Въпреки, че както всички добре знаят, той е със сирийски произход, предават от kliuki.bg.

Той не само, че облече народна носия за 3 март, но отбеляза празника заедно с половинката си и няколко техни приятели в заведение. Като всички до един бяха облечени като българи от старо време.

Както знаете, Емилия и Жорж Башур решиха най-накрая да се покажат официално заедно, след като преди време певицата призна, че двамата действително са двойка.

Ако се вярва на слуховете, аферата им датира още от преди години, но звездата на Пайнер предпочела да остане заедно с Коко Динев. След многобройните му изневери и финансовия крах обаче, тя в крайна сметка реши да потърси щастието другаде.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар