Емилия обиди феновете: Вашето не е Коледа, а край на света (Защо се заяде?)

Емилия си навлече гнева на почитателите с непремерено изказване в навечерието на празниците.

В последно време на Емилия доста й знае устата. Ако коментарът, че не й пука, че е пълничка, се хареса на по-голяма част от феновете й, то мнението й за Коледа никак не им се понрави. От вчера певицата е започнала да се вайка по повод голямото предпразнично пазаруване и пътуване. Обичайно, мнозина оставят куп задачи за последния момент и това води до леко напрежение, стъплотворение и други подобни явления.

Те явно са подразнили станалата особено чувствителна Емилия и тя се изцепи във фейсбук, че има чувството, че навън не идва Коледа, а края на света. След този неин пост последваха куп коментари. Те свързаха думите й с черните инциденти, предшествали празниците. Видимо доста мнения са изтрити, а на певицата й се наложи да влезе в обяснителен режим.

Изпълнителката на „Калифорния“ поясни, че е визирала цялата тази предпразнична лудница в метафоричното настъпване на края на света. Подчерта още, че „по моловете и улиците е някаква лудница“. А, според нея, цялата тази еуфория и пазаруване като за последно не се вписват в нейните представи за Коледа. С леко неразбираемо написан пост Емилия се опита да обясни своето виждане за празника.

Тя сподели, че ще бъде истински щастлива благодарение на новото попълнение в семейството си. И зададе риторичния въпрос „Какво друго може да иска човек, освен здраве и пълна къща?!“. С тези свои думи тя успя да разгневи феновете си, които дори да са на нейното мнение за истински важното на празника, прозряха нотка фалш в думите й.

Емилия избухна, без да се замисли за последствията
Емилия избухна, без да се замисли за последствията

А пък други прозорливо заключиха, че явно покрай финансовите затруднения в семейството, певицата е започнала да обръща внимание на истински ценното. Все пак Емилия сама сподели наскоро, че нейния Коко се интересувал само от прехраната им, а сега се изказва против консуматорското общество…

emilia1 emilia2

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.