Емилия не спира да унижава Коко Динев: Лъгах го, че го обичам! (Вижте колко грозно го реди)

Гласувайте за статията

Емилия не спира да унижава жестоко бившия си

Емилия в прав текст заяви, че не е обичала Коко Динев

Емилия не спира да унижава Коко Динев! Певицата не спира да демонстрира колко незначителен е за нея бизнесмена, въпреки, че именно той е баща на двете й деца.

За разлика от по-интелигентните дами, които са претърпели развод с половинка, от която имат едно или повече деца, певицата не пести грубости по адрес на бившия си. Тя по никакъв начин не му благодари, че ако не е бил той, тя нямаше да има точно тези две рожби – Иван и Мира.

Певицата предпочита всячески да му показва, че той не значи нищо за нея и не той, а Жорж Башур е голямата й любов.

На 8 март Емилия пусна обяснение в любов към новия си в социалната мрежа Инстаграм, в което индиректно замесва и Коко Динев, но с нотка на ненавист и разочарование:

„Ако преди съм си мислила,че съм била щастлива,то сега разбирам колко горчиво съм се лъгала.Ако преди съм си мислила,че съм обичала,то сега разбирам,че горчиво съм се лъгала.Ако преди съм си мислила,че всичко в този живот минава и заминава,сега мисля,че за мен тази любов и човека,който обичам с цялото си сърце,ще ми е за цял живот белег в душата и сърцето ми,каквото и да се случи,никога и нищо няма да ме откаже.Обичам те любов моя и благодаря за всичката любов,която ми подаряваш всеки ден!!!Честит празник,мили дами!!!!“.

ЕмилияТова не е първият път, в който Емилия сипва с черпака на бившия си мъж и бащата на двете й деца. През ноември 2017-а тя пусна дуетната си песен с Емануела – „Все тая“. Критици категорично отсякоха, че текстът в песента е специално за Коко, в който се обръщат към него с „МУХЛЬО“.

„Ти чули няк’ва нова в града, много гадна кучка била. Всичко имала, не и жал, откакто няк’ъв мухльо я предал. Пешката с която игра, тебе шах те прави сега. Чувам мат се правиш и сам, давай, продължавай“, гласеше част от текста, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Емилия не спира да унижава Коко Динев: Лъгах го, че го обичам! (Вижте колко грозно го реди)”

  1. ani

    мар. 10. 2018

    e,to si be6e qsno,4e be6e s nego zaradi parite!!!!!!

    Reply to this comment

Добавете коментар