Емилия не се отделя от гаджето на Феди Башур (Певицата се мъчи да утеши гъркинята Деспина)

Емилия не се отделя от гаджето на Феди Башур (Певицата се мъчи да утеши гъркинята Деспина)
5 (100%) 1 vote

Емилия е взела под крилото си приятелката на трагично загиналия Феди

Емилия не се отделя от гаджето на Феди Башур. Певицата се е заела да утешава 19-годишната Деспина, която трудно се справя с шока от трагедията.

Красивата гъркиня следва в Бостън и се познава с Феди от дете. Връзката между тях била толкова здрава и чиста, че предизвиквала всеобщо умиление, писа „Галерия“.

Деспина изпаднала в тежка психическа криза след смъртта на Феди и с дни не искала да излиза от дома си. В този момент на помощ се притекла Емилия. Певицата правела всичко възможно да върне всичките си близки към нормалния живот, който са водили до неотдавна, и да им вдъхне сила да продължат напред, колкото и да е трудно.

Емилия Феди Башур Деспина

Снимка: BLife

За да подкрепи жена си, Жорж Башур я придружавал на всичките й участия. Емилия настоявала обаче с тях да бъде и Деспина, която в момента е в България.

Пайнерката водела дълги разговори с девойката, помагайки й да стъпи на крака. Двете заедно обикаляли магазините и ходели дори на фризьор. Друг е въпросът как успяват да се разберат, предвид факта, че Емилия не се слави с познания по английски…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар