Емилия си ги изсипа

Гласувайте за статията

Фолк певицата щедро излива силиконите от деколтето си

Няма значение, че всичко е навън! Важното е купон да става!

Емилия си ги изсипа

Емилия си ги изсипа

Изглежда от това мото се води фолк в последно време фолк певицата Емилия. Чалга дивата бе засечена на участие в столична дискотека с преливащо деколте. Спряганата за бременна половинка на Коко Динев пак се бе „барнала“ във вталена черна рокля с убийствено ниско деколте.

Почти половината от прелестите на певицата изскочиха навън по време на участието й. На Емилия обаче не й пукаше и щедро си ги развяваше навсякъде. Обикновено фолк певицата е доста по-сдържана в изявите си. Вероятно от възрастта или хормоните проявява неестествен за нея маниер да се разхвърля така.

Бременната фолк певица щедро се разхвърля

Бременната фолк певица щедро се разхвърля

Е, подпийналите клиенти на клуба изглежда нямаха нищо против да надникнат в деколтето на певачката. Която благодарение на подобренията, направени й от някой пластичен хирург се радваше на доста щедри бакшиши на участието си.

Мнозина обаче негодуват срещу провокациите на спряганата за бременна певица. „Не прилича на една бъдеща майка да се развява бременна из нощните заведения“, коментират форумци. Самата изпълнителка нито отрича, нито потвърждава, че е бременна. Но коремчето й, което все повече наедрява, ясно подсказва деликатното състояние на певицата, която, вместо да си стои вкъщи, се развява полугола из дискотеките.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар