Емилия с мило послание за имения ден на Жорж Башур (Вижте как посрещнаха Гергьовден)

Емилия с мило послание за имения ден на Жорж Башур (Вижте как посрещнаха Гергьовден)
5 (100%) 1 vote

Емилия се обясни в любов на Жорж Башур навръх именния му ден

Емилия, която за последен път бе активна в социалната мрежа на 2 април месец по-късно пусна мило послание за именния ден на половинката си Жорж Башур. Певицата му се обясни в любов и му пожела да е много здрав.

Емилия трогна с послание за имения ден на Жорж Башур на фона на цъфналата магнолия
Снимка: Инстаграм

На Гергьовден тя не прошусна да поздрави всичките си фенове с хубавия пролетен празник. Като ги окуражи в това сложно време. Тя призна, че за вдъхновението и за любовта няма прегради, а крастата на приридата ще ни съживи. Като пожела на всички българи да не униват, а да са с гордо вдигнати глави и да вярват, че след лошото неминуемо ще дойде по-добро.

Все пак празник в дома на певицата е имало. Те са го отбелязали в семейна обстановка. Емилия публикува нова снимка преди часове. На която се вижда как цялата задружна фамилия начело с именника садят дърво в градината си.

Цялата фамилия засява дърво на Гергьовден
Снимка: Инстаграм

Жоеж Башур копае дупката, Емилия държи фиданката. Най-големия й син Иван се е заел да помага на втория си баща и полива с лейка. А двете дъщерчки на семейството гледат отстрани, заедно с домашните любимци.

Феновете са впечатлени от задружното семейство на певицата и пишат: „Хармония във семейство Браво. Обичайте се те винаги.💟”, „Красота любов идилия”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар