Бременната Емилия вече не се крие (Вижте я с коремче – Снимки)

Гласувайте за статията

Емилия е бременна поне в 5-ия месец, показа наедряло коремче на участие

Емилия, за която писахме преди една седмица, че е напълняла и може би чака бебе се появи на участие в известен нощен клуб в Старата столица с доста наедряло коремче. Певицата не остави съмнение, че чака трето дете.

Снимки: Фейсбук

След като се появиха снимките от въпросното участие на сексапилната певица стана ясно, че с любимия си Жорж Башур ще стават родители и то само след няколко месеца. От кадрите се вижда, че фолк дивата е в доста напреднала бременност. Според слуховете, които се носят в поп фолк средите тя е поне в петия месец, а издайническото й стомахче си личи под сценичния й тоалет.

Гласовитата красавица обаче до сега не е признавала публично дали ще става отново майка. Неин фен я запитал директно чака ли бебе, а тя го отрязала и отказала всякакъв коментар, предават от show.blitz.bg.

Може би Емилия не признава за бременността си от суеверие. А истината ще лъсне много скоро. Дали пък за наедрелия й стомах не е виновна неподходящата рокля, се питат почитателите на певицата. Те тръпнат в очакване самата тя да потвърди благата вест. Няма нищо по-хубаво от това с половинката си да имат един общ наследник. Който да е плод на хубавата им и страстна любов.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар