Емилия от луксозния дом на Башур: Смирете се и си стойте вкъщи! (Певицата разгневи феновете с посланието си – Видео)

Гласувайте за статията

Емилия призова хората да си стоят вкъщи, демонстрирайки в какъв лукс живее тя с Башур

Емилия се показа за първи път вчера в социалните мрежи от самото начало на карантината. Тя обясни, че сама е избрала да запази пълно мълчание до сега, като не качва нито свои снимки, нито припомня стари песни или пък прави концерти наживо, но повече не може да мълчи.

Изпълнителката е провокирана от недоволството на хората за удължаване на извънредното положение и затова изказа пълната си подкрепа за това решение на щаба и лично на генерал Мутафчийски.

Емилия дом

Снимка: Фейсбук/Клюки.нет

В четириминутно видео от дома си, облечена изцяло в черно, Емилия призова всички да си останем у дома, колкото трябва и определи този си монолог като най-важното си участие. Тя припомни и личната трагедия, през която мина семейството й след смъртта след катастрофа на доведения й син Феди Башур. „Да не мислите, че ние не бяхме бесни на пътищата у нас”, попита Емилия и даде рецепта за оцеляването си-смирение.

Изповедта й обаче предизвика противоположни мнения. Една част одобриха апела й да си останем вкъщи, но други обобщиха, че „сит на гладния не вярва”. „Милионери затворени в палати, дават акъл ежедневно. И 5 години могат да изкарат Извънредно положение в огромни дворове с прислужници и гледачки”, пише Силвия Йорданова, пише Hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар