Емилия крие наедряло коремче (Вижте я бременна в 6 месец – Снимки)

Гласувайте за статията

Слуховете, че Емилия е бременна ще се окажат истина

Емилия трудно вече успява да прикрива бременността си. За това се говори от няколко месеца. Като тя до сега не е коментирала дали наистина чака бебе от съпруга си Жорж Башур. Явно се страхува да опровергае факта заради поверието, че за бременност не се лъже.

На последните си участия Емилия изглежда доста наедряла особено в ханша. Прави впечатление, че тоалетите й са доста по-ефирни и от материи, чиито кройки не прилепват по тялото. Комбинира ги с колани и други аксесоари, с което показва, че наистина чака дете.

По информация на изданието „Уикенд” певицата е в шестия месец. Много скоро тя трябва да признае истината защото повече няма да може да крие.

Коремчето на Емилия я издава, че чака бебе
Снимки: Инстаграм

Бившата половинка на бизнесмена Коко Динев има две деца от него. Иван, който е по-голям и дъщеричка Мира, която роди малко преди да се раздели с татко й.

Пайнерката е в отлични отношения и с дъщерята на сегашната си половинка сирийския богаташ Жорж Башур, а преди и със загиналия в катастрофа по-голям син на съпруга си. Само и единствено любовта ги спаси когато се случи голямата трагедия с Феди, предават от ХотАрена.

От както обявиха, че са заедно Емилия и Жорж са неразделни. Любимият й я придружава навсякъде. Дори когато тя бе на работен ангажимент в Румъния Башур пак бе с нея. От снимките им се видя, че още тогава фолк дивата е леко напълняла и се появи клюката, че ще имат бебе.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар