Емилия и Коко Динев се събраха! (Двамата по-влюбени от всякога – Фото)

Емилия и Коко Динев се събраха! (Двамата по-влюбени от всякога – Фото)
5 (100%) 1 vote

Емилия и Коко Динев подновиха връзката си след няколкомесечна раздяла

Емилия и Коко Динев отново са заедно и са по-щастливи от всякога

Емилия и Коко Динев се събраха! Поп фолк певицата и бизнесменът са подновили връзката си, след като прекараха няколко месеца разделени.

Сдобряването е станало без кой знае какви емоции. Двамата са установили, че се обичат и се чувстват по-добре заедно.

Хотелиерският и хазартен бос и певицата вече имат отношения от 16 години, както и две деца – Иван и Мира. През това време те се разделят на два пъти. Дни след поредната им раздяла тръгна слух, че Динев има връзка с адвокатка, но това вече отива в миналото. Успоредно се заговори, че Емилия не е стояла мирна и е залюбила бизнесмен. Дори се появи информация, че двамата са ходили на почивка в Дубай.

Емилия и Коко ДиневПървата връзка на двойката започва, когато Емилия е в началото на кариерата си. Тогава нещата никак не са сериозни и двамата се разделят. След това Коко се жени за колежката на Емилия Анелия. Малко след това и Емилия се омъжва за митничар. И двата брака не продължават дълго. След това идва второто събиране на чалгарката и бизнесмена. Скоро след раждането на първото им дете Иван двамата отново се разделят, но скоро се събират отново. Сега е ред на третото им събиране.

„Коко и Емилия се виждат често-често в последно време, но това не е заради децата, Със сигурност отново са заедно, Когато ги видиш на едно място, не трябва да си гений, за да усетиш тръпката помежду им“, споделя източник на „България днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар