Емилия и Жорж Башур с грандиозно парти за ЧРД и първата годишнина (Вижте как празнуват)

Гласувайте за статията

Емилия и Жорж Башур по-влюбени от всякога, празнуват РД на бизнесмена и годишнина от сватбата си

Емилия и Жорж Башур вдигнаха грандиозно парти за 45-тия рожден ден на сирийския бизнесмен. Който съвпадна с една година от както станаха семейство.

Снимка: Инстаграм

С гайди и сръбски духов оркестър фолк певицата и нейния съпруг направиха грандиозен балкански купон. На който бяха поканени да забавляват гостите колежката на Еми Камелия и гръцкият изпълнител Аристос Канстантину. Гвоздей на програмата обаче беше балканската звезда Амар Гиле, който със воя бенд изпълни най-големите сръбски хитове.

Емилия се появи на двойния им празник с красива червена рокля, впита по тялото. С която събра погледите на присъстващите. Ще бъде запомнен и поздрава, който певицата отправи към половинката си. Тя изпя за него песни на Лара Фабиан и Ищар. Както и няколко от най-красивите си балади. С които за малко да разплаче публиката.

Снимка: Инстаграм

Няма ка да бъде забравен и страстния танц между съпрузите. С който показаха колко много се обичат.

Впечатление направи, че единствената колежка на  Емилия, която бе поканена на партито е Камелия заедно с половинката си Цветин. Говори се, че другите фолк звезди не са особено близки с Башур, предават от pik.bg.

Така премина двойния празник на двойката, който бе в столичен хотел. Поканените останаха очаровани от грандиозния спектакъл, който продължи до ранно зори под звуците и красотата на балканската музика.

Вижте още снимки в галерията!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар