Емилия изхвърли Коко Динев от партито за РД на дъщеря им (Снимки от тържеството)

Емилия изхвърли Коко Динев от партито за РД на дъщеря им (Снимки от тържеството)
2 (40%) 1 vote

Емилия изхвърли Коко Динев от партито за първия рожден ден на малката Мира

Емилия не позволи на бившия си да присъства на специалния ден на момиченцето им

Емилия изхвърли Коко Динев от партито за рождения ден на дъщеря им! Преди няколко дена момиченцето отпразнува първия си рожден ден, но майка му не пожела на събитието да присъства татко му.

А това се видя доста грозно на почитателите. Въпреки скандалите между тях, той е баща на детето и има пълно право да присъства на празника, категорични са фенове на Емилия. Част от тях са убедени, че причината Динев да не е сред поканените е новият мъж в живота на изпълнителката. По този начин тя искала да избегне възможни сблъсъци както помежду им, така и тези, които се очаквали от Коко и сегашния й приятел.

ЕмилияЗа да направи празника неповторим за малката, Емилия организирала празненството в детски кът с аниматори. Във веселбата се включила и доведената сестра на Мира – Ивон, която е дете от първия брак на Коко с певицата Анелия.

Емилия написа и мило послание към малкото момиченце във фейсбук: „Днес, преди една година, господ ни подари още един от миговете наречени щастие!Нашето малко момиченце Мира става на една годинка!Моля се само да бъде здрава,другото ние цялото й семейство ще се борим със зъби и нокти да и го дадем.Честит първи рожден ден,страшно много те обичаме, слънчице!!!“, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар