Емилия изнудва ВИП Брадър за 300 бона (Вижте истинската причина защо не влезе в шоуто)

Емилия изнудва ВИП Брадър за 300 бона (Вижте истинската причина защо не влезе в шоуто)
1 (20%) 1 vote

Емилия се опитала да изнудва ВИП Брадър за космически хонорар

Емилия се разминала с участие във ВИП Брадър в последния момент. Досега във всички издания гледахме чалга звезди, които бяха и най-високо платените. Сега е трябвало да влезе пайнерката Емилия, но преговорите станали тежки и пазарлъците за пари не се понравили на продуцентите.

Те искали сред ВИП съквартирантите да бъде нашумялата певица Емилия, като й предложили хонорар от 150 бона, а поканата към нея не била еднократна. Просто тази година тя за първи път се замислила дали пък да не я приеме. Най-много я ядосало, че офертата е само с 50 000 лева повече от поканата за 2017-а. Заради актуалността си, Еми поискала 300 бона хонорар и влизала на драго сърце, писа „Шоу“.

Емилия

Снимка: Фейсбук

Продуцентите не успели да удовлетворят желанието на пайнерката, която трябвало да дел парите със своя шеф Митко Димитров. От продукцията вкараха треторазрядни звезди, чийто хонорар е нищожен. Сеирджиите взели пари от порядъка на 40-60 хиляди, което е на половината на звездите от миналите два сезона.

На мястото на Еми вкарали готвачката Божана Кацарова, която знаем от победата й в кулинарното шоу „Мастър шеф“ по конкурентната телевизия. Устата девойка била гласена да влезе в „All Stars, който започва веднага след ВИП-а, предават от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар