Емилия заряза сина си на детегледачки заради Башур (Певицата не го вижда с дни)

Емилия заряза сина си на детегледачки заради Башур (Певицата не го вижда с дни)
5 (100%) 1 vote

Емилия е зарязала сина си от Коко Динев, за да е неотлъчно с Жорж Башур

Емилия забрави, че има деца, за да се отдаде на връзката си с арабина

Емилия заряза сина си на детегледачки заради Жорж Башур! Певицата се е отдала до такава степен на любовта си с арабина, че напълно е пренебрегнала отговорностите си на майка.

Опиянената от новото си сърдечно завоевание певица прекарва цялото си време с милионера и е оставила грижите за децата си на баби и дядовци.

Както всички знаят – Емилия има 8-годишен син Иван и едногодишна дъщеричка Мира от бившия си мъж Коко Динев.

Поведението й в момента е странно, защото изпълнителката е известна като всеотдайна майка, която досега дори е загърбвала ангажименти в името на децата. Дъщерята на певицата напоследък е по-често при майка й в родното Гълъбово, писа „Галерия“.

Емилия почти всяка седмица пътува до там, за да види малката, а често е в компанията на Башур, който вече се е запознал с родителите й.

Синът й Иван обаче не може да мръдне от София, защото ходи на училище там. Затова грижите за него са поверени на детегледачка, а и певицата се опитва да му отдели време, за да провери дали си е научил уроците. Но пък от друга страна е решила да не изпуска Башур и не изпитва угризения, когато се впуска в дълги пътешествия с него. Иван трудно приемал, че ще има нов татко.

За да го предразположат, Емилия и милионерът планират да заминат заедно с момчето някъде по време на предстоящата пролетна ваканция, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар