Емилия заряза децата си заради Жорж Башур (Певицата дели общ дом с жена му)

Гласувайте за статията

Емилия изостави двете си деца, пренесе се при Жорж Башур и дели дом с руската му половинка и наследниците на арабина

Емилия от няколко дена е заживяла под един покрив с любовника си Жорж Башур. Певицата зарязала двете си деца на бавачка и се пренесла апартамента на богаташа в столичния квартал „Манастирски ливади”.

Никой не вижда нищо лошо в това влюбените да са заедно. Но в същото това луксозно жилище живеела и руската съпруга на арабина милионер. Заедно с двете си деца, на които Башур е баща.

Свидетели разкриват, че никак не са изненадани от съжителството на любовницата и бившата съпруга. Те смятат, че Жорж Башур като арабин може да поддържа цял харем тъй като за арабския свят многоженството е нещо нормално, предават от hotarena.net.

Комшиите на милионера в комплекс „Флора“ разкриват, че често го виждат пред входа да чака певицата с часове. Докато тя се нагримира и наконти за да излезе. На Емилия й трябват доста грижи да се поддържа във форма защото ако е без грим  изобщо не е първа красавица, злобеят зложелатели.

Говори се, че покрай богатото си гадже ангелогласната певица освен децата си е зарязала и участията си. Има много малко и не се радва на пълна зала с хора както преди. Според слуховете май Емилия ще се откаже от кариерата си на фолк изпълнителка и ще предпочете да слезе от сцената и да се остави на издръжка на новия си любовник.

Феновете я предупреждават да внимава с бившата му жена. Защото е рускиня, а с тях да си нямаш работа, съветват я почитателите й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар