Емилия: Завиждах на Елена Паришева! (Вижте причината)

Емилия: Завиждах на Елена Паришева! (Вижте причината)
5 (100%) 1 vote

Емилия призна какво я е подтикнало към решението да има второ дете и причината изненада мнозина.

Наскоро стана ясно, че фолк певицата Емилия е бременна за втори път и кара трудни първи месеци в очакване на рожбата си. Досега тя се въздържаше от коментари относно състоянието си, но сега проговори за първи път и за отношенията си с Коко Динев.

Емилия не веднъж е споделяла, че иска да стане майка отново, защото не желае синът й Иван да расте сам от страх да не стане егоист. Досега певицата не се бе решила на трудната крачка, вероятно заради тежки периоди, през които премина. От година и повече се говори, че отношенията й с Коко никак не са цветущи, както и финансовото му състояние. Освен това Еми имаше проблеми с паник атаките, които обяви не всеослушание.

Всички й притеснения обаче изчезнали, когато един ден случайно засякла своята колежка Елена Паришева в доста напреднала бременност. Жената на Ивелин Попов роди преди два месеца, а щом видяла коремчето й и колко е щастлива, Емилия веднага си пожелала и тя да бъде мама отново. Няколко дни след срещата с Коко Динев заминали на романтична ваканция на Бахамите, където се потрудили мечтата на певицата да се реализира.

Щом се върнали у нас, бъдещата майка разбрала, че чака така желаното второ дете. Затова тя се шегува, че ще имат бахамско бебе, а Паришева й е на късмет. Бъдещите родители не искат предварително да знаят пола на детето, но Ванко живо се интересува, защото иска братче. Емилия е в петия месец и се очаква да роди в началото на есента, пише hotnews.bg.

Емилия вече е в петия месец

Емилия вече е в петия месец

Съвсем скоро тя ще слезе от музикалната сцена, за да се отдаде на майчинство. Сред щастливите събития, които я чакат обаче, не се подрежда и сватба с дългогодишния й любим Коко Динев. Емилия смята, че вече й е минало времето да се пременява с бяла рокля и нямат такива планове, но това ни най-малко няма да попречи на любовта им, особено като станат четирима.

Елена е на кадем на Емилия

Елена е на кадем на Емилия

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар