Емилия с емоционално признание в любов към Жорж Башур (Вижте го)

Емилия с емоционално признание в любов към Жорж Башур (Вижте го)
2 (40%) 1 vote

Емилия с емоционално послание за Жорж Башур

Фолк певицата Емилия се обясни в любов на Жорж Башур. Певицата е омъжена за бизнесмена от лятото на миналата година и съвсем скоро е годишнината от сватбата им. Дали по този повод, или просто спонтанно, певицата направи емоционално признание в любов към съпруга си.

Двамата продължават да са във фазата на медения месец и се обсипват с жестове на внимание и мили подаръци. Освен това не крият, че са луди един по друг и че са безкрайно щастливи от този факт.

Емилия обаче позволи на феновете да надникнат малко по-близо в личния й живот, като сподели снимка на двамата, под която написа.

“- Как се влюби в него?
– Не знам… Говорихме си…”

Посланието на певицата трогна феновете й, които й пожелаха да е винаги щастлива и умиротворена. Както е известно, връзката й с Жорж Башур не започна особено щастливо и успешно.

Фолк звездата тъкмо се бе сгодила за него, когато завареният й син Федя почина при нелепа автомобилна катастрофа на магистралата. Певицата и съпругът й успяха да се спасят, но момчето, което бе зад волана нямаше същия късмет и издъхна няколко дни по-късно.

Всички бяха убедени, че Емилия и Жорж ще се разделят, но както те споделиха по-късно, връзката им дори е станала още по-силна. „Предложих му да се разделим след трагедията. Не исках всички тези слухове и приказки да го огорчават още повече. Предложих му да не се женим, да си останем просто така. Той беше човекът, който каза „Или всичко, или нищо“. И се оженихме“, сподели в едно от редките си интервюта Емилия.

Емилия с емоционално послание към Жорж Башур сн. Инстаграм

Емилия с емоционално послание към Жорж Башур сн. Инстаграм

Към днешна дата изпълнителката и съпругът й живеят заедно с двете й деца от връзката й с Коко Динев. Чест гост на семейството е и доведената й дъщеря от първия брак на Башур. Двете се разбират прекрасно и са в отлични отношения. Що се отнася до идеята за общи деца, засега темата е затворена и за двамата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар