Емилия го удари на живот след раздялата с Коко (Вижте как си търси нов)

Гласувайте за статията

Емилия е решила да не страда след поредната грешка на своя Коко, която този път май ще е и последна.

Както стана ясно преди дни, Емилия и Коко Динев отново са разделени, този път май окончателно. За причина за раздялата се изтъкна изневяра на бизнесмена докато любимата му е била бременна. Това със сигурност не е първия път, в който той кръшка от семейното ложе.

Въпреки че е с бебе на ръце и куп професионални ангажименти, Емилия засега удържа фронта. Тя е решила този път да не го играе страдалка и да не прощава измяната. Вместо да страда за накърненото его, разбитата любов и семейство, певицата се е отдала на доста разгулен живот. Тя винаги е спадала към графата на по-консервативните, но напоследък му е отпуснала края.

Изпълнителкатa на „Калифорния“ си позволява да излиза на сцената с доста разголени тоалети и да демонстрира близост и еротични движения с мускулестите танцьори, от които е обградена. Тези нейни действия е пределно ясно, че са свързани с желанието й поне малко от малко да отмъсти на неверния си мъж.

Емилия иска всячески да му докаже, че никак не е за изхвърляне и има много мъже, които копнеят за нея. Подобна индикация се забелязва и в профилите й в социалните мрежи. Певицата е сред активните там и гледа дa поддържа контакт с феновете си. А те, оказва се, са предимно от силния пол, пише pik.bg.

Емилия го играе мъжемелачка

Емилия го играе мъжемелачка

От един бърз поглед ни става ясно, че само за последните дни ангелогласната блондинка се е сприятелила с повече от 50 мускулести мъжаги. Вероятно към нея винаги е имало интерес от подобен тип, но досега тя все се е дърпала заради Коко. А неговата изневяра й дава пълен картбланш да се отдаде на изкушенията около себе си. Колко далеч ще стигне Емилия и дали няма съвсем да изгуби себе си, предстои да разберем…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар