Емилия го удари на живот след Коко Динев (Вижте как се забавлява след раздялата им – Снимки)

Гласувайте за статията

Емилия се забавлява като за последно след раздялата си с Коко Динев

Емилия не крие, че е свободна жена и се радва на живота

Емилия го удари на живот след раздялата си с Коко Динев. По всичко личи, че певицата изобщо не страда заради краха на връзката си с бизнесмена. И се забавлява от сърце като свободна жена. Изпълнителката категорично отхвърля слуховете, че си има нов. И допълва, че е в графата на свободните жени, които искат да се забавляват и да се наслаждават на живота.

Като такава тя с охота се хвърли в прегръдките на легендарния Дон Корлеоне. На участието на Емилия в популярна дискотека в Студентски град в столицата се появи култовият персонаж. Още с влизането си в нощното заведение той се насочи към изпълнителката и бързо успя да я омае.

Тя от своя страна не се дърпаше и бързо се предаде на романтичните жестове на Дон Корлеоне, които се изразяваха в наситено червена роза и няколко добре шлифовани комплимента. Бузките на Емилия рязко почервеняха от полученото внимание, а усмивката й грейна необичайно широко.

ЕмилияРазбира се, мафиотът беше изигран от актьор, но това не попречи на звездата да пофлиртува с него. Нещо, което никога не си е позволявала докато беше с Коко. Като свободна жена Еми буквално разцъфна – разхубави се, отслабна сериозно и изглежда впечатляващо сексапилно. „Този път причината не е изневяра. Един ден просто се скарахме и се разделихме. Може би проблемът е, че не сме един за друг, а много се обичаме“, коментира вече свободната Емилия.

Тя е категорична, че независимо от развоя на отношенията й с Динев двамата ще поддържат добрия тон в общуването като родители. „Много ми е смешно някои жени като кажат: „Хвани богат, роди му деца и той няма никога да те остави“. Това са абсолютни глупости. Що за мислене е това?“, добави майсторката на баладите, предават от bgdnes.bg. Емилия

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар