Емилия върти номера на Преслава заради Галена (Всичко за интригата)

Емилия върти номера на Преслава заради Галена (Всичко за интригата)
5 (100%) 1 vote

Емилия е поредната певица, която скочи на Преслава.

Тихата и скромна Емилия продължи недоволството в Пайнер към Преслава. Певицата си е близка приятелка с Галена от години и двете успяха да съхранят дружбата си. Точно по тази причина на любимата на Коко Динев никак не й се нравят своеволията на колежката й.

Емилия направи скоростно завръщане на сцената след раждането само и само да не изпусне юздите на кариерата си. А от Пайнер я посрещнаха с нова тарифа, в която няма и капка благодарност за отдадеността. Както стана ясно, Преслава се оказва най-привилегирована в хонорара си от 10 бона. Тя е станала любимка на инж. Димитров и се държи все по-надменно с колежките си.

А заради подливането на вода на Галена е успяла да си спечели още един враг в лицето на приятелката й Емилия. Певицата с ангелски глас има и своя причина да стане част от колежките си, които не таят топли чувства към Преси. Миналата година тя разби класациите с хита си „Калифорния“. То е колаборация с диджей Цеци Лудата глава.

Оказва се, че докато Емилия е била в майчинство,

Преслава е издебнала момента и е записала ново парче със същия този Цеци. Премиерата му обаче все още се бави. Щом разбрала за това, родилата наскоро певица побесняла и решила да отвърне на удара. Така онзи ден, навръх рождения й ден, тя промотира новото си парче с диджея, пише hotarena.net.

По този начин Емилия успя да затапи Преслава и да я върне обратно на земята, където съществуват и други успешни певици, освен нея. Така й върна и за униженията към Галена. А поредният женски скандал в Пайнер е на път да избухне. Засега двете певици не са имали среща очи в очи, но и със сигурност ще избягват подобна.

Емилия защити себе си и Галена

Емилия може да не е конфликтна личност и да избягва да се забърква в интриги, но явно за приятелите си е готова на чудеса от храброст. Колегите й се чудят и маят как толкова бързо успя да подготви новото си парче и клипа към него, а Преслава е останала с пръст в уста.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар