Емилия си върна на Коко, изневери му с бизнесмен (Раздялата неизбежна?)

Гласувайте за статията

Емилия си отмъсти за униженията и даде да се разбере, че всичко в този живот се връща.

От години наред в медийното пространство се носят слухове за многобройните изневери на Коко Динев, който не се свени да сложи рога на любимата си Емилия. Преди време тя дори призна, че знае за авантюрата му с Преслава, но му е простила. Еми обаче забавя, но не забравя! Сега е дошъл нейният ред да бъде лошия герой и да си върне за страданията, които Коко й е причинил.

Вече за никого не е тайна, че отношенията между Емилия и костинбродския бизнесмен никак не са цветущи и все повече се доближават до точката на замръзване. Приближаващата и явно неизбежна раздяла съвпада с фалита на Коко Динев и мълвата, че той е малтретирал физически изпълнителката на „Ето ме“. На Емилия явно й е кипнало и е прибегнала към търсене на план Б, виждайки края на 9-годишната си връзка.

Със своята работа певицата всяка вечер се среща с куп напористи ухажори. Оказва се обаче, че на еидн от тях май ще му излезе късмета. Става въпрос за млад управител на дискотека в Студентски град. Именно там Емилия посрещна рождения си ден и бе изненадана с огромен букет и красива торта, подготвени именно от тайнствения сваляч.

Певицата и бизнесменът се познавали от близо две години, през които той не спирал да я омайва, но тя не поддавала, радвайки се на връзката си с Коко. Днес обаче на Емилия й е дошло до гуша от семейни кризи и лесно се е поддала на упорития си ухажор. Двамата трансформирали отношенията си от чисто работни в любовни, пише blife.bg.

Ухажорът е един от тези двама господа

Ухажорът е един от тези двама господа?

Емилия приема няколко покани за срещи от по-младия от нея господин и се чувствала истински обичана и желана в неговата компания. Тя без свян кръшнала от пътя на моногамията и дори не чувствала угризения, а се успокоявала, че вече са квит с Коко. Това е първи случай, в който се заговаря за изневяра от страна на Емилия, но все пак всичко се връща!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар