Емилия втрещи с гигантски корем (Певицата все още като бременна – Снимки без фотошоп)

Емилия, която роди преди два месеца, все още изглежда като бременна, видя Kliuki.net.

Певицата поднови кариерата си след година отсъствие като преди дни бе първото й участие. Тя се бе издокарала в къса сребриста рокля, крайно неподходяща за фигурата й в момента. Изпълнителката изобщо не е успяла да отслабне след раждането на Жоржина.

емилия
Снимки: Инстаграм

На фотосите от последната й изява се вижда огромният й корем, който не може да бъде прикрит нито от широката й рокля, нито от тъмното осветление в заведението. Тя роди дъщеря си на 10 февруари тази година. Преди него тя имаше два аборта от настоящия си мъж.

Първият път тя загуби бебето след жестоката катастрофа преди 4 години, при която издъхна доведеният й син. След това тя отново забременя, но не успя да износи плода и пометна. Преди това пък певицата има и няколко аборта по нейно желание от бившия си мъж Коко Динев.

Заради несполучливите бременност този път Емилия била твърдо решена да се пази и не й пукало колко килограма ще качи. По време на цялата бременност 40-годишната певица не се ограничавала с храната и мислела само как да роди здраво бебе.

Източник: Уикенд

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.