Емилия вдигна приказно парти за РД на Мира (Вижте порасналата й принцеса – Снимки)

Гласувайте за статията

Щерката на Емилия стана на 3, Мира получи приказно тържество за РД

Емилия не обича да показва много снимки на дъщеричката си Мира. По случай третия й рожден ден щастливата майка спретна незабравим купон за малката си принцеса. Само за тв Планета тя показа уникалнифотоси от празника.

Събитието се състояло в столичен парти център, а темата на купона била Цар Лъв. Който е любим герой на Мира. Тортата на тригодишната рожденичка, която е бутикова и на три етажа също била съобразена с този любим образ на момиченцето, предават от planeta.tv.

Сплотеното семейство на Емилия
Снимка: planeta.tv

От снимките, които Емилия показа се вижда, че цялото семейство се е събрало на празника. Присъстват брата на Мира Иван и доведената й сестра, която е дъщеря на половинката на фолк певицата Жорж Башур.

Снимка: planeta.tv

Според слуховете сред поканените гости била и природената сестра на рожденичката –  Ивон Динева, която е дете на певицата Анелия от връзката й с Коко Динев. Който е баща и на щерката и на сина на Емилия.

Остава загадка дали бизнесмена е уважил тържеството. Но от кадрите не става ясно. Самият той скоро отново стана родител на дете от новата си половинка.

Снимка: Снимка: planeta.tv

Но пък Жорж Башур се грижи за децата на Емилия като за свои собствени и заедно са едно истинско и сплотено семейство.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар