Емилия без сватбено тържество и меден месец (Нови подробности за тайната венчавка)

Гласувайте за статията

Емилия без сватбено тържество и меден месец след венчавката

Фолк певицата Емилия, която в събота неочаквано се омъжи, отказа да празнува брака си. Певицата събрала най-близките си приятели и роднини на скромна почерпка в столична пицария и това било цялото тържество по случай сватбата й.

„Хапнахме пица, картофки, пийнахме по бира и това беше. Не сме правили сватба и тържество“, сподели певицата. Тя се омъжи само два месеца след смъртта на доведения си син Феди Башур, което изненада мнозина.

Изпълнителката и съпругът й Жорж Башур трудно се съвзеха от трагедията, която ги сполетя. И двамата обаче решили, че е по-добре да продължат напред, отколкото да живеят с болката от миналото. Изпълнителката дори се върна на клубна сцена и поднови участията си само 40 дни след смъртта на младежа. Близки до Емилия издават, че тя сама избрала да се върне на работа, вместо да седи у дома и да страда по загубата на доведения си син.

Съпругът й Жорж също се опитал да утеши скръбта си с работа, а накрая двамата решили все пак да не променят плановете си за сватба през лятото. Датата бе избрана още през март тази година, но вместо с шумно тържество, двамата се взеха тайно, в компанията на най-близките си приятели и роднини.

Сватбен обяд и тържества не е имало, нито пък подаръци за сватбата. Булката бе в семпла дантелена рокля, а младоженецът в тъмен костюм. Двамата минали през гражданското, подписали, снимали се отпред за спомен и се запътили към едно от любимите им заведения, където се почерпили по приятелски, но без да празнуват.

Емилия без меден месец и тържество сн. Goreshto.net

Емилия без меден месец и тържество сн. Goreshto.net

Певицата няма да пътува и на меден месец, поне докато не минат първите три месеца от погребението на момчето. Тя все пак спазва някои ограничения и норми, въпреки упреците, че е загърбила траура и нехае за мъката на семейството.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар