Емануела без прашки хит в нета! (ВИДЕО)

„Емануела си свали прашките в ефир” скандализира целия Фейсбук, на фенове още им държи влага бруталната й изцепка

Емануела
Емануела събува мръсното бельо

Емануела наистина уби детското у феновете си! Всичко сме виждали, всичко очакваме от родните чалга звезди, но това е по-брутално и от Лейди Гага в действие, видя Kliuki.net.

Старо видео с Емануела в нета все още мъти водите и съзнанието на похотливи мъжки фенове.

Клипът „Емануела си свали прашките в ефир” е сред най-гледаните и споделяни във Фейсбук, макар да е отпреди няколко години.

Емануела
Емануела прекали

Бруталната изцепка се случи във вечерното шоу на Азис по TV2. Водещият заразпитва Емануела относно жълтите клюки за нея и „мръсното й бельо”, когато чалгаджийката скочи и реши да му покаже наяве има ли нещо вярно.

Изпълнителката на „Духай” застана с късата си рокличка пред лицето на Азис, повдигна я и започна да си събува прашките. В този момент водещият буквално изпадна в истерия и започна да крещи като във филм на ужасите. Какво толкова е видял под роклята й, остава загадка и до днес.

Певицата обаче не се шегуваше и наистина си събу гащите, а Азис, от своя страна ги заразмаха пред камерите и накрая ги нахлузи на главата си.

Емануела пък си седна пак скромно на диванчето, като си държеше ръцете отпред, за да не лъсне по слива, както се изрази Азис.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.