Емануела с шок признание: Искам дете от Галин! (Вижте какво каза и за Динев-младши)

Гласувайте за статията

Емануела разкри, че с удоволствие би родила от колегата си

Емануела съжалява, че има дете от богаташа Митко Динев

Емануела взриви феновете като заяви, че би искала да роди дете от колегата си Галин. Пред списание „Love Style“ двамата не отрекоха възможността помежду им да пламне силна любов. Още повече, че са усетили тръпка докато са снимали горещите сцени на дуетното си парче.

Галин споделя, че е впечатлен от това колко добра майка е Емануела. И сам признава, че тя лично му е казала, че е готова да му роди дете. „Бебето ни със сигурност ще е много хубаво“, убеден е певецът. И допълва, че човек трябва да не е в ред, за да не изпитва тръпка към огнена жена като колежката му.

ЕмануелаЛюбопитното е, че преди време се появи информация, че тя е го е нарекла „гей“. Напълно възможно е обаче това да са просто интриги на зложелатели.

В същото време Емануела продължава съдебните битки в съда срещу бащата на детето си – Димитър Динев. „Никога нямаше да родя, ако знаех, че ще стане така. Просто тогава се поддадох на емоции. Повярвах на Митко, който твърдеше, че никога няма да позволи детето ни да е на разделени родители. Тук трябва да кажа, че за всички наши проблеми е виновен баща му.

Той продължава да се опитва да ни разваля отношенията, но не мисля да го позволявам повече, заради детето. Митко се вижда със сина си в определените от съда дни. Дава по 250 лева”, откровена е фолкпевицата, предават от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар