Емануела в ШОК! ВИЖТЕ ЗАЩО

Гласувайте за статията

Фолк певицата сменя телефон и жилище заради фенска любов

Фолк певицата Емануела се оплака от феновете си. Изпълнителката се ожали, че почитателите й са толкова много, че я преследват денонощно. И то не само по участия, но в дома й и по телефона.

Емануела в ужас от феновете си

Емануела в ужас от феновете си

Заради някои от тях певицата сменя телефон и дори обмисля да се премести от блока, в който живее. Целият вход на певицата е изписан от феновете й с обяснения в любов, а някои почти непрекъснато я преследват.

Самата Емануела признава, че подобно внимание я ласкае, но е започнало да й идва в повече напоследък. Особено след като започнали да й звънят по телефона денонощно с молба да я опознаят и да си уреждат срещи с нея. Фолк дивата, която обичайно обича да преувеличава нещата, този път изглежда наистина притеснена. И споделя, че цялото това внимание е започнало да й идва в повече, тъй като почитателите й започнали да се бъркат и в личния й живот, пишат от blife.bg.

Сред обсебените от Емануела обаче няма само представители на силния пол, а и жени. Някои от които са се вманиачили да приличат на нея. Други са толкова изобретателни, че са сложили лицето на Емануела на възглавничка. А изпълнителката на „Ром-пом-пом“ дори се похвали с една от тях на страницата си в социалната мрежа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар