Емануела Толева крие анорексия (Половинката на Андрей 8 години не може да пребори болестта)

Гласувайте за статията

Емануела Толева цели 8 години се бори с хранително разстройство, предала го и на близначката си

Емануела Толева, която днес е щастливо обвързана с продуцента Андрей Арнаудов и двамата имат едногодишен син в миналото си била анорексичка.

Бившата баскеболистка и модел като тийнеджърка страдала от коварното заболяване. Което поразява предимно млади момичета. За първи път тя публично призна за личната си драма пред гостите си в кулинарното предаване „Черешката на тортата”.

Емануела сподели с шокираната компания, че в един момент съвсем спряла да се храни и не можела да задържи никаква храна. Проблемът й се предал и на нейната близначка Доротея. Която се просълзи като си спомни през какъв ад са преминали и двете.

Емануела Толева и Доротея
Снимка: Инстаграм

Макар и много трудно сестрите успели да се справят с анорексията. Много бавно започнали отново да се хранят. Затова близначките днес уважават храната и се наслаждават на всяка хапка.

Половинката на продуцента сподели, че обича да готви и да посреща Андрей вечер с няколко салати и гозби.  Предпочита здравословните продукти като използва кълнове и много зелени зеленчуци.

Емануела Толева със сина си Васил
Снимка: Инстаграм

Младата майка  е на мнение, че основната причина момичетата да стават аноресички се крие в семейните проблеми. Когато няма разбирателство и обич тогава се случват такива беди. Затова Емануела Толева се е отдала изцяло на грижите за сина си Васил. Който скоро навърши една годинка, предават от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар