Емануела с първа снимка на новия си: На Джино ли пристана?

Емануела с първа снимка на новия си: На Джино ли пристана?
5 (100%) 1 vote

Емануела се показа с новото си гадже, ама той досущ прилича на Джино, забелязаха феновете

Емануела пусна първо фото с новия си. Скандалната певица обаче му скри лицето с голямо сърце. И написа многозначително: „ да ме хапят, мой си….нека ги е яд….”

Тази нейна снимка предизвика истинска лавина от коментари на личната й страница във Фейсбук. Феновете веднага оприличиха мъжа с който се е прегърнала Емануела на Джино Бианкалана. И наистина доста прилича на миналогодишния победител в рилити формата „ВИП Брадър“.

Емануела с новия й

Емануела с новия й

За топла връзка между двамата се заговори още по времето когато Емануела и Джино участваха в предаването „Черешката на тортата”. После американския българин си замина за Щатите. Пострада при тежка катастрофа. И повече не се чу и дума за някаква афера между тях.

Но с последния кадър феновете си спомниха за Бианкалана. Мъжът, с който Емануела демонстрира близост си прилича с него като две капки вода. И силуетът му и стойката и облеклото са досущ същите като на малко позабравения герой от ВИП Брадър.

Почитателите на певицата с поразяващите очи са сигурни, че Емануела се е загаджила с Бианкалана. Даже някои твърдят, че са сигурни на един милион процента, че на снимката е той.

Други пък смятат, че няма значение кой е мъжът до Емануела. Стига тя да е щастлива. А по всичко личи, че наистина е така.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар