Емануела сложи в джоб ангелите на Мегз (Вижте каква фигура показа)

Гласувайте за статията

Емануела показа убийствено секси фигура, дори ангелите на Мегз модат да й завидят

Че Емануела е най-сексапилната фолк фурия две мнения няма. Но пък, че успя да засенчи дори моделките на Мегз с убийствените си форми това е ново 20.

Емануела и TITA

Емануела и TITA

Но пък си е самата истина. Еми е майка на две деца. А изглежда сякаш никога не е раждала. И сякаш годините й никак не личат. Повод за сравнението бе снимка с профила на Мегз. Която рекламира рокля от новата си колекция. Моделът бе представен от Емануела и от 17 годишното протеже на Криско TITA, предават от hotarena.net.

Топ дизайнерката Каканашева е искала д покаже, че тоалетът е подходящ както за жени, така и за млади девойки. Но на очи се набива, че на певицата с прелъстяващия изумруден поглед някак повече й отива.

Дали заради безупречната й фигура, но TITA някак си бледнее пред Емануела. Която само преди месец чукна 35 години. Но по нищо не й личи, че вече започва да гони четирийсеттака.

Феновете на пайнерката се захласват пред превъзходните й форми. Както и пред безупречният й стайлинг. Дали Емануела се поти ожесточено във фитнеса или нейното тяло си е ген? Няма никакво значение. Просто изглежда сексапилна и красива като истински професионален модел.

По време на участието си във ВИП Брадър Еми отнесе критиката на „интелектуалците” в Къщата. Които се помъчиха да я направят за смях заради умопомрачителния стил на обличане който има. Но къде са да я видят днес как сложи в малкия си джоб дори ангелите на дизайнерката Мегз.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар